Rörmokare Värmdö

Allt inom VVS och rörmokeri

Badrumsrenovering

ALLT INOM VVS FÖR BADRUM

Börjar det bli dags för en badrumsrenovering eller behöver något bytas ut eller renoveras i ditt badrum? Hör av dig till oss!

En kunnig rörmokare är A och O för att få ett bra resultat vid en badrumsrenovering. Visst måste tätskikt och kakelplattor sitta rätt, men minst lika viktigt är det att alla rörinstallationer är säkra och rätt dimensionerade för ändamålet.

Vår långa erfarenhet av badrumsrenovering gör oss till ett utmärkt val när du ska renovera ditt badrum.

Välplanerat VVS-system

Vid en badrumsrenovering har du möjlighet att börja om på nytt gällande placeringen av olika element i badrummet. Kanske vill du flytta toalettstolen till en annan plats eller ansluta ännu ett handfat. Vi hjälper dig redan vid planeringen för att hitta bästa möjliga placering av de olika funktioner som du önskar integrera i ditt badrum. När alla ytskikt har avlägsnats är det nämligen väldigt enkelt att dra nya rör och förbereda jobbet innan man monterar nya tätskikt och sätter plattor.

En badrumsrenovering ger dig även möjlighet att se efter om det finns något som behöver åtgärdas, till exempel slitna rörledningar som behöver bytas ut eller förstärkas för att du ska vara säker på att de håller under lång tid framöver.

Vattenburen golvvärme

I ett badrum kan det passa bra att installera vattenburen golvvärme. Har du redan ett vattenburet värmesystem går det enkelt att ersätta radiatorer med slingor i golvet i samband med en badrumsrenovering. Det ger en behaglig värme i hela rummet och det känns härligt att gå runt barfota på ett varmt golv. Tack vare att värmen är jämnare fördelad och stiger uppåt kan du även spara en del på dina uppvärmningskostnader.

Hör av dig till oss idag för att få mer information om hur vi kan hjälpa dig med ditt badrum. Du kan anlita oss på egen hand eller så kan vi arbeta som underentreprenör åt det företag som sköter resten av din badrumsrenovering.

Vi finns där när du behöver oss! VVS-akuten - din rörmokare på Värmdö!